fbpx

VISIE

93 Lines - team 93 Lines

UW MISSIE IS ONZE VISIE​

Bij 93 LINES ontstaan onze ontwerpen altijd uit het verhaal van de klant. Verlangens, wensen en verwachtingen worden hierdoor allemaal beantwoordt in een ontwerp dat de essentie van uw missie weerspiegeld.

Klant krijgt advies op maat bij totaalrenovatie

TIJDLOZE EENHEID EN HARMONIE​

Onze ontwerpen hebben de naam tijdloos te zijn. Minimalistisch en modern, maar ook nog steeds esthetisch en stijlvol. Dat is wat wij trachten te verwezenlijken in onze ontwerpen. Alles in uw interieur
ziet er als vanzelfsprekend uit, alsof het altijd al zo geweest is. Rust, harmonie en eenheid zijn zo dan ook de sleutelwoorden in alles wat we bij 93 LINES ontwerpen.

Interieurarchitect van 93 maakt een ontwerp voor klant.

PERSOONLIJK VOOR U ONTWORPEN​

Uw verhaal is voor ons het belangrijkste. Bij 93 LINES proberen we ons dan ook zo goed mogelijk in te leven in uw leefwereld en vertalen zo uw verlangens en dromen naar een ontwerp helemaal op maat gemaakt. Want bij ons is ieder ontwerp altijd uniek en nooit een kopie. 93 LINES zorgt ervoor dat uw interieurbeleving centraal staat.

Meubeladvies door interieurarchitect 93 Lines

FIJNE DETAILS & KWALITATIEVE MATERIALEN

Details en materialen vormen de rode draad in onze realisaties. Het zijn namelijk die details die het verschil maken en jouw interieur naar een hogere dimensie tillen. De groeven in het aanrecht, de bijzondere verlichting, een contrast dat steeds en overal terugkomt. Ook de materialen zorgen voor een tijdloze look: eikenfineer, marmer, wit gelakte MDF, …

Samen jouw project bespreken?