fbpx

totaalprojecten & renovaties

Klant krijgt advies op maat bij totaalrenovatie

Intense begeleiding

Een complete totaalrenovatie? Grote renovatiewerken? Zoek je meer eenheid en harmonie in jouw bouwproject? Wil je een unieke beleving creëren? Door onze persoonlijke aanpak en begeleiding creëren we een interieur met een tijdloze uitstraling, waarin persoonlijkheid een centrale rol speelt. Door een intense samenwerking en begeleiding van 93 LINES, ontwikkelen we een unieke woon- of werkplek die voldoet aan de wensen en het gebruikscomfort van de klant.
Interieurarchitecten 93 Lines aan het werk

Tijdloze en karaktervolle ontwerpen

Geen tijdsgebonden, maar wel tijdloze en karaktervolle ontwerpen op maat. Dit alles binnen een vooraf opgestelde planning, binnen het voorziene budget en gedurende het hele proces begeleid door ons team van interieurarchitecten ziet er als ‘vanzelfsprekend’ uit, alsof het altijd al zo geweest is: rust, harmonie en eenheid zijn zo dan ook de sleutelwoorden in alles wat we bij 93 Lines ontwerpen.

Interieurarchitecten 93 Lines

Volledige projectopvolging

Een vlotte realisatie staat of valt met goed projectmanagement. 93 Lines Interior neemt de volledige werfopvolging op zich. We leiden de werkzaamheden en waken over de planning, het budget en de kwaliteit van de uitvoering. Ook de installatie van de toestellen wordt nauwkeurig door ons verzorgd.

Na voltooiing, worden de werken grondig geïnspecteerd in jouw aanwezigheid, en eventuele onvolkomenheden rechtgezet. Als de ruimte is gestyled, de lichten twinkelen en dromen zijn uitgekomen, dan is het project afgerond!

Klant bezoekt showroom van 93 Lines voor advies op maat

wij ontvangen je graag in onze showroom

Maak ook kennis met onze eigen ontwerpen en technieken: van maatwerkkasten en afwerkingen in marmer, tot raamdecoratie en gietvloeren in onze stijl. Van valse plafonds en Gyproc afwerking, tot Modular verlichting. Wij bieden onze klanten een totaalpakket. Elk meubelstuk, elk object mengt moderne esthetiek met tijdloos design en is eigenhandig door ons geselecteerd.

onze aanpak:Van ontwerp tot finale oplevering

Analyse van klantenbehoeften

1. Behoeftenanalyse

Een interieur is een subjectief gegeven. Er zijn verschillende stijlen, sferen en smaken. Daarom gaan we met jou vooraf in dialoog om te achterhalen welke weg we gaan bewandelen. We bespreken wat de noden en uitdagingen zijn en wat jouw budget is voor het project. 

Interieurarchitect van 93 maakt een ontwerp voor klant.

2. Voorontwerp (2D & 3D)

Met alle verzamelede informatie maken we het voorontwerp op. Het voorontwerp omvat een vorm- en kleurstudie die we aan de klant presenteren door middel van 3D beelden en 2D plannen. De 3D beelden geven de gewenste sfeer van de ruimte weer en via de 2D plannen geven we de organisatie van het project weer. Indien gewenst kunnen we meer dan één voorontwerp maken. 

Interieurarchitect 93 Lines ontwerpt techniekenplan

3. Technieken

Zaken zoals elektriciteit, verlichting, loodgieterij en ventilatie komen in deze fase uitgebreid aan bod. Hiervoor wordt een gedetailleerd voorstel uitgewerkt met de exacte posities, maatvoering en type. Er wordt o.a. bepaald waar stopcontacten, schakelaar en lichtpunten komen en welke afdekplaatjes en verlichtingsarmaturen er worden voorzien en hoe bijvoorbeeld het elektriciteitscircuit verloopt. Er wordt door 93 LINES een voorstel opgemaakt van deze technieken en deze worden besproken met jou als klant. 

Persoonlijk advies aan klanten

4. Uitvoeringsdossier

Het uitvoeringsdossier omvat alle plannen (algemeen plan van bestaande en nieuwe toestand, elektriciteitsplan, verlichtingsplan, sanitair, ventilatieplan, maatwerk, etc. Bijkomend wordt er een beschrijvende meetstaat opgemaakt waarin alles in detail beschreven worden incl. hoeveel stuks, hoeveel vierkante meter, hoeveel lopende meter,… er van alles nodig is. 

Werfopvolging door 93 Lines

5. Werfopvolging

93 Lines werkt met een aantal vaste partners om de totale uitvoering van het project binnen een haalbare tijdspanne te realiseren. Wat is het grootste voordeel voor jou? Jij hoeft je nergens meer zorgen om te maken, want wij leiden alles in goede banen. 

93 Lines volgt haar projecten van A - Z op

6. Nazorg

Wij blijven steeds bereikbaar voor eventuele updates, problemen … Ja, ook nadat het project is afgerond. Met plezier helpen we jou om het concept mee te laten groeien in de richting die jij voor ogen hebt. Welke update je ook wenst, wij staan voor je klaar.

93 Lines quote

Veelgestelde vragen

Voorzie voldoende tijd. Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 45-60 minuten.  Daarnaast kan je (indien je deze hebt) de bestaande plannen al opzoeken en enkele foto’s verzamelen die jou voorkeur, wensen en stijl weerspiegelen. TIP: maak een Pinterest bord aan. 

Samen leggen we  deadlines vast en maken we een concrete planning. Gemiddeld gezien werken we 3-6 weken (afhankelijk van de grootte van het project) aan een voorontwerp.

We maken steeds een prijs op maat van uw wensen en behoeftes. Na een eerst verkennende gesprek krijg je van ons een gedetailleerde offerte. Vanaf € 1850 exclusief btw.

Ja hoor, 93 Lines werkt met een aantal vaste partners om de totale uitvoering van het project binnen een haalbare tijdspanne te realiseren. Wat is het grootste voordeel voor jou? Jij hoeft je nergens meer zorgen om te maken, want wij leiden alles in goede banen. Maar je kan ook even goed zelf aannemers aanstellen. Welke vorm je ook wil, wij volgen met hetzelfde enthousiasme jouw project op! 

Samen jouw project bespreken?