fbpx

interieurinrichting

93 Lines interior maakt een moodboard voor de klant

Laat jouw woning inrichten door 93 Lines

Weet je niet goed wat je zoekt en wat er bij elkaar past? Wil je dat alles in jouw droominterieur goed in lijn ligt met elkaar? Onze gepassioneerde interieurarchitectes begeleiden je van A tot Z bij de volledige interieurinrichting van jouw woning. 93 LINES INTERIOR combineert interieurstyling met interieurontwerp. We bekijken iedere ruimte individueel, elk onderdeel van het geheel wordt onder de loep genomen. Of het nu gaat over de inrichting van een woonkamer, slaapkamer, eetkamer of een heel appartement, huis of villa, wij gaan de uitdaging met plezier en vol enthousiasme aan! 93 LINES INTERIOR neemt de volledige woninginrichting voor haar rekening.

Interieuradvies door interieurarchitecten

interieurinrichting op maat

Van behoefteanalyse over ontwerp tot showroombezoeken. We helpen je ook bij het kiezen van vloeren, tapijten op maat, behangpapier, verfkleuren, gordijnen, meubilair, accessoires en verlichting. Samen gaan we op zoek naar de juiste combinaties voor de ideale binnenhuisinrichting. In onze interieurontwerpen werken we enkel met hoogwaardige materialen en met vooraanstaande meubel- en verlichtingsmerken. Het uiteindelijke doel is een harmonieus en sfeervol geheel creëren. Woninginrichting is één van de voornaamste activiteiten van 93 LINES INTERIOR.

93 Lines volgt haar projecten van A - Z op

DUIZENDEN DETAILS, ÉÉN PARTNER DIE ZE ALLEMAAL AFHANDELT​

Creatieve interieurontwerpen, offertes verzamelen, leveranciers achternazitten, schijnwerkers controleren, jongleren met tijdschema’s. 93 Lines Interior begeleidt je doorheen het gehele traject – van creatie van een uniek concept, tot uitvoering van de fijnste details. Op elk moment kan je bij ons terecht als centraal aanspreekpunt. Wij hebben niet alleen oog voor esthetiek, maar ook voor techniciteit en uitvoerbaarheid. Dankzij een diepgaande kennis van materialen, trends en concurrerende prijzen, zorgen wij voor een ideale interieurinrichting, binnen elk budget.

Klant bezoekt showroom van 93 Lines voor advies op maat

Wij ontvangen je graag in onze showroom

Onze showroom presenteert een totaal interieurconcept, met een exclusieve selectie interieuritems van prestigieuze Belgische en internationale merken. Zowel particuliere als professionele liefhebbers van esthetische interieurs en hedendaagse kunst kunnen hier hun hart ophalen. Wandel langs high-end meubels en decoratieartikelen, van merken als Dôme Deco, Ethnicraft, Verellen, Evolution 21, Scapa Home, … Onderweg kan je kunstwerken van authentieke kunstenaars bewonderen en realisaties bekijken van ons eigen merk, dat marmeren tafels maakt op maat van de klant.

Onze aanpak:
van ontwerp tot levering & plaatsing

Analyse van klantenbehoeften

1. Behoeftenanalyse

Een interieurinrichting is een subjectief proces. Er zijn verschillende stijlen, sferen en smaken. Daarom gaan we met jou vooraf in dialoog om te achterhalen welke pad we gaan bewandelen. We bespreken wat de noden en uitdagingen zijn en wat jouw budget is voor het traject dat we samen gaan doorlopen. 

Interieurarchitect van 93 maakt een ontwerp voor klant.

2. Interieurontwerp (2D & 3D)

Met alle verzamelede informatie maken we het interieurontwerp op. Het ontwerp omvat een vorm- en kleurstudie die we aan de klant presenteren door middel van 3D beelden en 2D plannen. De 3D beelden geven de gewenste sfeer van de ruimte weer en via de 2D plannen geven we de organisatie van de binnenhuisinrichting weer. Indien gewenst kunnen we meer dan één ontwerp maken. 

Klant krijgt advies van 93 Lines zaakvoerder

3. Personal shopping voor optimale interieurinrichting

Nadat we een ontwerp hebben gemaakt dat door jou is goedgekeurd, stellen we een persoonlijke boodschappenlijst op. Ben je benieuwd of die sofa wel goed zit? Wil je jouw favoriete stoelen in combinatie met een bepaalde eettafel zien? Heb je moeite met het kiezen van de kleur, stof, materiaal of grootte van je nieuwe meubel? We gaan samen met jou naar de showrooms van onze partners om de geselecteerde items te ontdekken.

Meubilair bezorgd aan huis

4. Levering, installatie & montage

Bij het bezorgen van het meubilair en decoratie werken samen met gespecialiseerde transporteurs. 93 LINES biedt haar klanten een full option verzending en installatieservice, die bestaat uit zowel het bezorgen, uitpakken, monteren als meenemen van de verpakking. Ook het plaatsen van verlichting is een optie. 

93 Lines quote

93 Lines in de pers

Samen jouw project bespreken?