fbpx

interieurarchitect voor bedrijven

Interieurarchitect van 93 maakt een ontwerp voor klant.

Het nieuwe interieur van jouw bedrijf start hier

Heb je plannen voor een interieur- of totaalrenovatieproject? Ben je op zoek naar een interieur dat volledig aansluit bij jouw eigen persoonlijkheid? Dan ben je bij 93 LINES INTERIOR aan het juiste adres. Wij maken interieurontwerpen vanuit jouw eigen lijn met focus op sfeer en beleving.

Interieurarchitecten adviseren bedrijven bij hun interieurkeuzes

DE BELEVING VAN JOUW ONDERNEMING NIEUW LEVEN INBLAZEN​

Wil je een winkelruimte, showroom, praktijk of kantoorruimte een nieuwe uitstraling geven met eigen identiteit? Door een persoonlijke projectbegeleiding, intense communicatie en 360° ontwerp, komen we samen met jou tot een uniek resultaat. Een sprankelend interieur voor jouw bedrijf mét durf en authenticiteit, volledig naar de wensen van jouw onderneming. Voor ons zijn geen 2 interieurs hetzelfde! We bieden ondersteuning van design tot creatie en uitvoering.

Showroom 93 Lines open voor klanten die ontwerpen willen ervaren.

Tijdloze en karaktervolle ontwerpen

Geen tijdsgebonden, maar wel tijdloze en karaktervolle ontwerpen op maat voor jouw onderneming. Dit alles binnen een vooraf opgestelde planning, binnen het voorziene budget en gedurende het hele proces begeleid door ons team van interieurarchitecten ziet er als ‘vanzelfsprekend’ uit, alsof het altijd al zo geweest is: rust, harmonie en eenheid zijn zo dan ook de sleutelwoorden in alles wat we bij 93 Lines ontwerpen.

Antwerp Fitness Shop - Project 93 Lines

interieuradvies MET FOCUS OP SFEER EN BELEVING

Samen met een interieurarchitect zorgen dat jouw zaak met stijl en klasse wordt ingericht? 93 LINES helpt je graag verder. Met ervaring in zowel retail als kantoren streven wij bij elk project naar absolute perfectie. Dankzij onze goede relaties is het mogelijk om meubilair en andere producten in grote aantallen te bestellen. Wij analyseren het DNA van jouw klant, jouw producten, diensten en jouw bedrijf zelf. Op basis daarvan werken we een totaal belevingsconcept uit. 

Referenties

Samen jouw project bespreken?