fbpx

Showroom 93 Lines

Klant bezoekt showroom van 93 Lines voor advies op maat

bezoek onze showroom

In onze showroom opent zich een zinnenprikkelende wereld aan nieuwe ideeën voor je huisinrichting. Stap naar binnen en ontdek de mooiste decoratieartikelen en afwerkingen in een huiselijke sfeer. Van elk huis een warme thuis maken, dat is de essentie van 93 Lines Interior. In onze showroom ervaar je onze ontwerpfilosofie van heel dichtbij.

Showroom 93 Lines open voor klanten die ontwerpen willen ervaren.

Een compleet interieurconcept

Maak ook kennis met onze eigen ontwerpen en technieken: van maatwerkkasten en afwerkingen in marmer, tot raamdecoratie en gietvloeren in onze stijl. Van valse plafonds en gyproc afwerking, tot modular verlichting. Wij bieden onze klanten een totaalpakket. Elk meubelstuk, elk object mengt moderne esthetiek met tijdloos design en is eigenhandig door ons geselecteerd.

Klant krijgt advies van 93 Lines zaakvoerder

Ervaar de touch en feel van onze ontwerpen

Sommige dingen moet je zien om te geloven. Voel de texturen en de stoffen, zie de kleuren, ruik de aroma’s of zak onderuit in een iconische designzetel. Wij geven je de ruimte om je gedachten de vrije loop te laten. Kies het materiaal, de kleur en grootte van je eettafel, of pas de vloerbekleding aan van je ruimte. Al onze producten kunnen op maat gemaakt worden. Klanten kunnen verschillende stalen bekijken en voelen, zoals natuursteen, marmer, parket, laminaat, fineer, tegelvloeren. Het maakt allemaal deel uit van de 93 Lines Interior Experience.

Klant krijgt advies op maat bij totaalrenovatie

Van verbeelding naar werkelijkheid

Overweldigd door alle opties? Een getalenteerd team van ontwerpers, stylisten en interieurarchitecten, staat klaar om precies de juiste accenten en meubels te vinden die je interieur compleet maken. Wij zullen ingaan op al je zorgen – van materiaalkeuze, tot het ontwerp, de duurzaamheid ervan en prijzen.

93 Lines quote

Samen jouw project bespreken?