fbpx

Over 93 lines interior

Interieurarchitecten adviseren bedrijven bij hun interieurkeuzes

93 lines interior is

Zoveel meer dan een creatief interieur architectenbureau. Bij 93 Lines bekijken we elke opdracht namelijk vanuit het standpunt van een totaalconcept. Het resultaat moet hierdoor – kortom – volledig passen bij jouw wensen en noden.
93 Lines interior maakt een moodboard voor de klant

Ontwerpfilosofie

Elk project, object of idee start met een lijn. Elk project bestaat uit oneindig veel verschillende lijnen en variëren voor elk project. Bij 93 LINES nemen we onze klanten dan ook mee doorheen de verscheidene lijnen, mogelijkheden en fases van hun project. Zo begeleiden we hen in één rechte lijn naar hun droomproject, op maat, totdat elke lijn juist staat. Eén vertrouwenspersoon aan wie u uw visie, plannen en wensen kwijt kunt. 93 LINES biedt zo een totaalservice: van ontwerp en coördinatie tot
realisatie van uw nieuwe interieur.

Presentatie projectresultaat aan klant 93 Lines

Een passie voor ruimte, licht en lijnen

93 Lines werd opgericht in 2019 door Shana Rens. Als bezieler van 93 Lines, voelde zij haar reeds van kinds af aangetrokken tot de wereld van de interieurarchitectuur. In de kunstacademie en klassen van het KSO, liep ze uren rond waar zij haar fantasie de vrije loop liet gaan. Haar passie voor het combineren van ruimte, licht en lijnen, werd zo later haar beroep. 

Shana is gediplomeerd interieurarchitecte en behaalde haar master diploma interieurarchitectuur aan de Universiteit van Antwerpen in 2015. Na deze academische opleiding heeft ze verschillende jaren ervaring opgedaan als projectarchitecte bij meerdere architectenkantoren, waaronder ‘Verhamme + Vel Architecten’. De passie voor haar werk en drive om te inspireren werden zo vertaald in haar eigen bureau, ‘93 LINES INTERIOR’.

93 Lines quote
Project R-L high-end keuken

Particulieren

Staat u op het punt een totaalrenovatie te realiseren van uw woning? Of wilt u alles in een nieuw jasje steken? Tijd voor een ervaren binnenhuisarchitect! 93 LINES INTERIOR neemt uw renovatiestress weg en zorgt voor totaalrenovaties en verbouwingen met een tijdloze uitstraling. De ontwerpen kenmerken zich door een elegant minimaal ontwerp met sterke verfijnde lijnen en een eerlijk materiaal gebruik waarbij functionaliteit en eenvoud primeren op maat van elk project.

Retail, office & horeca

Voor professionelen gaat 93 LINES even gedreven te werk. Renovaties of een nieuw ontwerp van uw kantoor, medische praktijk, winkel, restaurant, ontvangstruimte of bureau, het is een specialiteit op zich die 93 LINES INTERIOR feilloos beheerst.

Samen jouw project bespreken?