fbpx

Particulieren

Interieurarchitecten 93 Lines aan het werk

Jouw nieuwe interieur begint hier ...

Heb je plannen voor een interieur- of totaalrenovatieproject? Ben je op zoek naar een interieur dat volledig aansluit bij jouw eigen persoonlijkheid? Dan ben je bij 93 LINES INTERIOR aan het juiste adres. Wij ontwerpen vanuit jouw eigen lijn met focus op sfeer en beleving.
Interieurarchitecten 93 Lines

TOTAALRENOVATIES EN PROJECTEN

Plant u een complete totaalrenovatie? Of grote renovatiewerken en weet je niet helemaal waar van start te gaan? Ontbreek je de eenheid en harmonie in jouw bouwproject? Wil je die unieke beleving creëren om van jouw woning een échte thuis te maken? Door onze persoonlijke aanpak en begeleiding creëren we een interieur met een tijdloze uitstraling, waarin persoonlijkheid een centrale rol speelt. Door een intense samenwerking en begeleiding van 93 Lines, ontwikkelen we een unieke woonplek die voldoet aan de wensen en het gebruikscomfort van de klant.
Meubeladvies door interieurarchitect 93 Lines

Interieurinrichting EN INTERIEURADVIES

Droom jij van een interieur waarin jij echt kan thuiskomen? 93 LINES INTERIOR realiseert jouw ware interieurdroom. Met onze persoonlijke aanpak en begeleiding, stemmen we stijl, materiaal-, kleur, en lichtgebruik af op jouw eigenheid. 93 LINES INTERIOR verzorgt de inrichting en styling van jouw woning. Van ontwerp over planning tot uitvoering. Van vloeren en tapijten over behangpapier, verfkleuren, gordijnen en verlichting tot (maat)meubilair en decoratie. Zo creëren we samen een unieke beleving om van jouw woning een échte thuis te maken.  

Samen jouw project bespreken?