fbpx

Project MW

ruimte & licht

Een uitbreiding van de eetruimte en ontspanningsruimte voor een grotere connectie met de heraangelegde tuin staat centraal. Het zicht wordt naar buiten getrokken langs de eetruimte. Door bouwtechnische redenen is hier een verlaagd plafond voorzien, die de eet- en ontspanningsruimte een extra huiselijke sfeer geeft. De tunnelhaard en stalen deuren met glas zorgen voor een fysieke scheiding tussen eet- en ontspanningsruimte. Deze tunnelhaard zorgt meteen in beide ruimtes voor warmte, licht en gezelligheid. 

materiaal

Door de bestaande donkere tegelvloer, is er gewerkt met houtaccenten, wit en zwart. De houten wand loopt door van eetruimte, tot ontspanningsruimte en geeft ruimte aan extra kastruimte, deur naar een berging en open legplanken voor persoonlijke spullen.

Geprikkeld door dit project?

Neem vrijblijvend contact met me op.