fbpx

IJSSALONS, CHOCOLATERIEËN & BAKKERIJEN​

Totaalinrichting ijssalons, cholaterieën bakkerijen

Creëer een uitnodigende, happy place waar je alle zorgen van de dag vergeet en jezelf kunt verwennen, zonder schuldgevoel. Wij laten je eindeloze mogelijkheden zien om op kleine schaal gedurfd te zijn, en zo de honger van klanten naar visuele prikkeling te stillen. Onze ontwerpfilosofie: elk zintuig raken en klanten iets geven dat ze elders niet kunnen vinden.

Interieurarchitecten 93 Lines aan het werk

Wij ontwerpen de ruimte

Alle interieurideeën, voorkeuren, en projecteisen worden samengebracht en omgezet in een visueel, minutieus 2D of 3D interieurontwerp. In een voortdurende, open dialoog passen we het ontwerp aan, tot zelfs het kleinste detail klopt. Elk detail is bewust, elke vierkante centimeter is doordacht. Ons doel: ervoor zorgen dat klanten meer langskomen, meer beleven, en meer uitgeven.

Wij ontfermen ons ook over de technische kant van het verhaal: technische plannen en het aanbestedingsdossier worden met de grootste zorg opgemaakt. Wij stellen ons netwerk van leveranciers en aannemers ter beschikking, zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit en service tegen de best mogelijke prijs.

JIJ BRENGT DE VISIE, WIJ ZORGEN VOOR DE OPTIES

Wij luisteren naar jou om de sfeer en functie van de ruimte te definiëren. We geven ons advies over de indeling, materiaalkeuze, en bespreken de mogelijkheden binnen je budget. Aan de hand van foto’s, moodboards, materiaalstalen en meer, verkennen we creatieve manieren om de look en feel van je ijssalon of chocolaterie te bereiken. 

De blikvanger van het project is de vitrine voor ijs of chocolade. Voor de koeltoonbanken werken we samen met de Italiaanse producent Ifi. Wij bieden zowel meubels op maat als out of the box meubilair. Ter inspiratie kunnen we met de klant diverse showrooms bezoeken. Het daaruit geboren concept design dient als springplank voor ons ontwerpproces.

Realiseer de droom

Een vlotte realisatie staat of valt met goed projectmanagement. 93 Lines Interior neemt de volledige werfopvolging op zich. We leiden de werkzaamheden en waken over de planning, het budget en de kwaliteit van de uitvoering. Ook de installatie van de toestellen wordt nauwkeurig door ons verzorgd.

Na voltooiing, worden de werken grondig geïnspecteerd in jouw aanwezigheid, en eventuele onvolkomenheden rechtgezet. Als de ruimte is gestyled, de lichten twinkelen en dromen zijn uitgekomen, wacht alleen nog de feestelijke opening van je ijssalon of chocolaterie.

Samen jouw project bespreken?